Това, че бутате количка, не означава, че сте загубила женската си привлекателност

Имате бебе. Поздравления! Вече сте майка на някого. Но това не значи, че трябва да се превърнете в собствената си майка. Няма причина, поради която да се отказвате от своята игрива, флиртуваща и прелъстяваща страна, само защото бутате детска количка. Все още сте жена, по която мъжете могат да се заглеждат. Ето осем основни неща, които могат да ви помогнат да се превърнете в секси-мама.

1.Върнете си тялото
Разбира се, никой не очаква да излезете наперено от болницата, облечена в тесни дънки и с новородено на ръце. Отнело ви е 10 месеца да качите това тегло – със сигурност ще отнеме време и да го свалите. Но, ако оттогава са минали няколко години и детето ви вече ходи на детска градина , е време да спрете да се преструвате, че бременността е виновна за килограмите, полепили се по задните ви части. Жената трябва да има форми, но не и да прилича на поклащащо се кюфте.

Отслабнете бавно и си припомняйте, че сте напълнели, създавайки нов живот, а не поради неконтролируемото си желание да ядете сладкиши.

Някои мъже дори смятат лекото напълняване след бременността за възбуждащо. Ако жената никога не възвърне формата си, вече е различно. Но през 6 месеца до 1 година след като е родила, когато гърдите и задните части на жената са по-големи от обикновено, това допълнително тегло е секси, защото жената скоро е родила.

2. Бъдете горда с външния си вид
Вярно е, че външният вид не е всичко. Но, ако прекарвате повечето дни, размотавайки се с широки блузи и тениски, украсени с петна, няма да получите много комплименти за привлекателния си вид.

Запомнете, ако започнете да влагате усилия, за да изглеждане секси външно, ще започнете за се чувствате секси вътрешно – и това е по-важното.

Не е нужно да се опитвате да изглеждате като дамите по червения килим, за да разпалите вниманието. Ключът за това да бъдете секси-мама е в способността да изглеждате модерна и небрежна едновременно.

Пробвайте с обикновен чифт дънки, които ви пасват добре, плътна горна... ... част (обмислете нещо с V-образно деколте, за да привлечете вниманието към гърдите след раждането) и равни обувки, които не приличат на играчката за дъвчене на кучето. Сложете малко грим под очите си, за да прикриете, че не сте имали дори една цяла нощ само за сън, откакто бебето се е появило, и ще изглеждате страхотно – дори и да се чувствате подути и изтощени.
3. Отървете се от бабешките гащи

Какво носите под дрехите си е също толкова важно, колкото и външния слой. Да, бабешките гащи са удобни, но, освен, ако мъжът ви няма фетиш към Бриджит Джоунс, едва ли ще изглеждате сексапилно с тях и няма да ви карат да се чувствате секси.

Поглезете се с малко секси бельо. Не е нужно да отивате в най-скъпите бутици – удивително е как обикновени ниски бикини могат да повишат чувството ви, че сте страхотна. Сякаш имате таен живот, който криете под дрехите на примерна майка.

4. Заемете поза
Забравете за теглото. Забравете дрехите. Най-основната разлика между старомодната майка и пламенната майка е самоувереността, че е секси. Запушете устата на този вътрешен глас, който ви говори, че майките не би следвало да са такива! Те са... и вие също можете да бъдете.

Само направете каквото е необходимо, за да си напомните, че сте едно „страхотно парче“, дори когато сте с бебе на ръце. Сменете цвета на косата си или се подстрижете. Покажете малко кожа. Сложете малко тен. Пробийте нещо освен ушите си. Носете обувки с тънки високи токчета, когато отивате до супермаркета. Това, което прави една жена секси, до голяма степен е отношението й. Изиграйте го и ще го почувствате.

5. Смесете се с момчетата

Водещите на телевизионни предавания не трябва да са единствените мъже в живота ви (освен партньора ви, разбира се). Да се радвате на възхищението на мъже, които не са задължени да ви намират за привлекателна, прави чудеса със самооценката ви.

Мъжете имат навика да казват “Изглеждаш секси!” дори да не го мислят наистина. Само гледайте къде са очите на мъжа... ... , докато ви говори – ако се отклонят надолу от брадичката дори за миг, значи ви оглежда. И това е сигурно доказателство, че все още ви бива.

6. Не забравяйте мъжа, с когото сте направили това бебе
Вашият партньор е най-важният мъж, за когото трябва да сте привлекателна. Запомнете, че сте били любовници преди да станете родители. Важно е да поддържате тази връзка и да гледате един на друг като на сексуални обекти, не само като на съквартиранти, които си отглеждат бебе.

Правете планове да вземете заедно една топла вана, след като децата си легнат или се преструвайте, че сте в гимназията и правете секс на задната седалка – дори и колата да си стои в гаража и бейбифона да е на една ръка разстояние.

7. Останете свързани с останалия свят
Да, със сигурност да изглеждаш секси е хубаво. Но представата, че сте секси, започва първо от главата. Да можете да разговаряте за нещо друго, освен за деца, е важно. Секси майките не позволяват да ги определят само с децата им. Те обичат да говорят и за политика, спорт, храна, книги, филми и пътешествия.

Гледайте по телевизията нещо различно от бебешки програми. Прочетете списание, което не е с тематика как да сте добри родители или как растат децата. Способността да говорите за кандидатите за президент или за нов филм припомня на мъжа ви, че, докато сте майка, все още сте и жената, с която иска да прекара живота си, включително да прави страхотен секс.

8. Не оправяйте леглото
Смята се, че неоправеното легло е знак за възможността да се прави секс по всяко време, докато оправеното заявява, че това забавление се случва само нощем.

И още едно основно нещо: дребните домакински задължения могат да почакат. Може да са ни учили, че времето за удоволствие идва след работата, но, когато сте майка, работата никога не свършва. Винаги има мръсни чаши за миене и играчки за вдигане. Да се развихрите с мъжа си трябва да е ПОНЕ с такава приоритетна стойност, както да сгъвате прането и да миете чиниите. А сега, отидете...... , отидете да намачкате малко чаршафите.